15.9.2019 Meren äärellä -konsertti ja yhteislaulutilaisuus

Tervetuloa kanssamme reippaaseen merimiestunnelmaan viettämään Turun päivää. Laulamme ja laulatamme Forum Marinumin venehallissa (sade-ennusteen vuoksi siirretty sisätiloihin Suomen Joutsenen edustalta).

Turun päivänä Forum Marinumin museolaivat ja näyttelyt ovat avoinna alennettuun turunpäivähintaan. Silloin on myös mahdollisuus kiivetä Suomen Joutsenen mastoon. Parkkipaikalla Turun Seudun Mobilistit esittelevät pihalla vanhan ajan moottoreita ja ajoneuvoja. Pikkuföri liikennöi Suomen Joutsenen takaa joen yli klo 13.00–20.00.

Mieskuorokonsertin ohessa laulamme yhdessä tuttuja lauluja, kuten: On armas mulle aallon tie, Aamu Airistolla, Laivat puuta, miehet rautaa, Rosvo-Roope, Tähti ja meripoika.

OP Turun Seutu tarjoaa tilaisuuden Turun päivien yleisölle yhteistyössä Mieskuoro Laulun Ystävien kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.